images/cache/71cdf05c5d75d42eac40b39dbab20623_w350.jpg
És tot un honor informar que el jurat del XIIè Premi Miquel Casals Colldecarrera va galardonar l'obra Codi Civil de Catalunya, Jurisprudència sistematitzada, dels distingits autors Judith Solé (coord.), Esteve Bosch, Mecedes Caso, Mº del Carmen Gete-Alonso, Pedro del Pozo, Cristina Villó, Dolors Viñas i, el nostre company i soci de CEL ABOGADOS, Francisco Echeverría Summers.

L'acte va tenir lloc el passat dilluns dia 10 de juliol al Pati de Columnes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, presidit pel Conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Mundó.

Com és ben sabut, la fundació Miquel Casals Colldecarrera va néixer l'any 1979 amb l'objectiu, entre molts altres, d'impulsar la investigació en diferents àrees d'estudi, promoure la col·laboració entre les diferents institucions i projectar la realitat catalana en altres territoris. Per aquest motiu, el Jurat va voler honorar l'obra Codi Civil de Catalunya, Jurisprudència sistemtatitzada per la seva capacitat divulgadora del Dret Privat català essent, a demés, un instrument a l'abast de tots els operadors jurídics mitjançant un recull de normes i rellevants resolucions jurisprudencials.

Des de CEL ABOGADOS volem fer arribar l'enhorabona a tots els premiats.